SolĚlicitud de la primera TSI (assignaciˇ de codi d'identificaciˇ personal -CIP-)

Les persones residents a Catalunya podeu solĚlicitar la primera targeta sanitÓria individual (TSI) sense anar al centre d'atenciˇ primÓria (CAP), per˛ Ús necessari complir amb el requisit bÓsic d'estar empadronat en un municipi de Catalunya per poder rebre la TSI fÝsica definitiva.


En el cas d'espanyols o estrangers treballadors per compte d'altri o propi, pensionistes, perceptors de prestacions peri˛diques de la Seguretat Social o situacions assimilades i els seus beneficiaris (menors d'edat, c˛njuges, recents nascuts), Ús necessari tenir reconegut el dret a l'assistŔncia sanitÓria per part de l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) que es qui acredita aquest dret. Han de constar com a titulars o beneficiaris a l'INSS o la mutualitat corresponent (MUFACE, MUGEJU o ISFAS).

Sobretot en el cas de recents nascuts, abans d'accedir a SolĚlicitar la TSI, cal tramitar la peticiˇ d'alta com a beneficiari a l'INSS per una d'aquestes vies:

Ě  TelemÓticament sense certificat digital a aquest enllaš web

Ě  TelemÓticament amb certificat digital a aquest enllaš web

Ě  Presencialment demanant cita a aquest enllaš web

Quan rebi la resposta de l'INSS amb la finalitzaciˇ del trÓmit podrÓ accedir a SolĚlicitar la TSI.

Els camps marcats amb * sˇn obligatoris.

Dades personals

/ /

Adreša

Indicador BIS

Dades de contacte

Assegurament

Dades del/de la representant legal de la persona solĚlicitant (en el cas de persones menors o incapacitades)Una vegada premeu el botˇ SolĚlicitar, es comproven les dades introdu´des, bÓsicament si sou residents en un municipi de Catalunya, i si es valida aquest requisit, al mÚs aviat possible rebreu un correu electr˛nic amb un resguard provisional que contÚ el codi d'identificaciˇ personal (CIP) assignat que us permet l'accÚs als centres i serveis del sistema sanitari p˙blic.


A aquest efecte, l'enviament de la solĚlicitud de TSI comporta que autoritzeu el Servei CatalÓ de la Salut per consultar les dades a altres administracions o entitats p˙bliques a fi de resoldre la solĚlicitud, d'acord amb l'article 6 de la Llei orgÓnica 3/2018, de 5 de desembre, de protecciˇ de dades personals i garantia dels drets digitals, i l'article 53.d de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu com˙ de les administracions p˙bliques.


Informaciˇ bÓsica sobre protecciˇ de dades

Identificaciˇ del tractament:Registre central de persones assegurades

Responsable del tractament: Subdirecciˇ del Servei CatalÓ de la Salut (Travessera de les Corts, 131-159; Edifici OlÝmpia; 08028 Barcelona).

Finalitat: acreditaciˇ de la poblaciˇ resident de Catalunya a l'accÚs a l'assistŔncia sanitÓria p˙blica amb cÓrrec a CatSalut i establir un canal de comunicaciˇ entre l'Administraciˇ sanitÓria i les persones usuÓries del sistema de Salut per a l'enviament d'informaciˇ d'interŔs particular o general relativa als serveis i prestacions del sistema de Salut i als aspectes de protecciˇ de la salut i prevenciˇ de la malaltia, per qualsevol mitjÓ.

Conservaciˇ de les dades: les dades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es van demanar i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar d'aquesta finalitat i tractament de les dades.

Legitimaciˇ: la base legal que habilita el tractament de les dades personals Ús l'exercici de poders p˙blics.

Destinataris: les dades podran ser comunicades a tercers quan sigui estrictament necessari per a la gestiˇ del servei o quan existeixi una obligaciˇ legal que aixÝ ho estableix.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d'accÚs, rectificaciˇ, supressiˇ, oposiciˇ al tractament, dret a l'oblit, dret a la portabilitat de les dades i solĚlicitud de limitaciˇ presentant un escrit adrešat a la Subdirecciˇ del Servei CatalÓ de la Salut, en el qual s'indiqui clarament el dret o drets que exerciu.

Informaciˇ addicional: si voleu ampliar aquesta informaciˇ, podeu consultar la informaciˇ addicional del tractament al web del Servei CatalÓ de la Salut (https://catsalut.gencat.cat/proteccio-dades).