SolĚlicitud de la primera TSI (assignaciˇ de codi d'identificaciˇ personal -CIP-)

Les persones residents a Catalunya podeu solĚlicitar la primera targeta sanitÓria individual (TSI) sense anar al centre d'atenciˇ primÓria (CAP), tal com es va fer durant la pandŔmia de la COVID-19, per˛ Ús necessari complir amb el requisit bÓsic d'estar empadronat en un municipi de Catalunya per poder rebre la TSI fÝsica definitiva o el resguard de solĚlicitud de TSI.


TambÚ, en la majoria de casos, Ús necessari constar com a titulars o beneficiaris a l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) o la mutualitat corresponent (MUFACE, MUGEJU o ISFAS) en el cas d'espanyols o estrangers d'alta com a treballadors per compte d'altri o propi, pensionistes, perceptors de prestacions peri˛diques de la Seguretat Social o situacions assimilades i els seus beneficiaris (menors d'edat, c˛njuges, recents nascuts).

Si no es troba en alguna d'aquestes situacions, cal tramitar la peticiˇ d'alta a l'INSS com a Titular o Beneficiari i adjuntar-la telemÓticament amb el seu DNI/NIE.

TambÚ hi ha l'opciˇ de fer-ho presencialment a l'INSS demanant cita prŔvia al telŔfon 901 10 65 70.


Una vegada premeu el botˇ SolĚlicitar, es comproven les dades introdu´des, bÓsicament si sou residents en un municipi de Catalunya, i si es valida aquest requisit, al mÚs aviat possible rebreu un correu electr˛nic amb un reguard provisional que contÚ el codi d'identificaciˇ personal (CIP) assignat que us permet l'accÚs als centres i serveis del sistema sanitari p˙blic.


A aquest efecte, l'enviament del formulari comporta que autoritzeu el Servei CatalÓ de la Salut perquŔ consulti les dades a altres administracions o entitats p˙bliques amb la finalitat de resoldre la vostra solĚlicitud, d'acord amb l'article 6 de la Llei orgÓnica 3/2018, de 5 de desembre, de protecciˇ de dades personals i garantia dels drets digitals, i l'article 53.d de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu com˙ de les administracions p˙bliques.

Els camps marcats amb * sˇn obligatoris.

Dades personals

/ /

Adreša

Indicador BIS

Dades de contacte

Assegurament

Dades del/de la representant legal de la persona solĚlicitant (en el cas de persones menors o incapacitades)


Recordeu que aquesta Ús una acreditaciˇ excepcional i que, un cop hagi passat el perÝode d'emergŔncia sanitÓria, si no heu rebut la corresponent TSI fÝsica al domicili indicat, haureu de completar la solĚlicitud de primera TSI de forma presencial al centre d'atenciˇ primÓria.

Informaciˇ bÓsica sobre protecciˇ de dades

Identificaciˇ del tractament:Registre central de persones assegurades

Responsable del tractament: Subdirecciˇ del Servei CatalÓ de la Salut (travessera de les Corts, 131-159; Edifici OlÝmpia; 08028 Barcelona).

Finalitat: acreditar la poblaciˇ protegida pel Servei CatalÓ de la Salut i gestionar la targeta sanitÓria individual mitjanšant la identificaciˇ, amb un codi ˙nic i universal, la localitzaciˇ en el territori de les persones i l'assignaciˇ d'estructura assistencial bÓsica.

Conservaciˇ de les dades: les dades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es van demanar i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar d'aquesta finalitat i tractament de les dades.

Legitimaciˇ: la base legal que habilita el tractament de les dades personals Ús l'exercici de poders p˙blics.

Destinataris: les dades podran ser comunicades a tercers quan sigui estrictament necessari per a la gestiˇ del servei o quan existeixi una obligaciˇ legal que aixÝ ho estableix.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d'accÚs, rectificaciˇ, supressiˇ, oposiciˇ al tractament, dret a l'oblit, dret a la portabilitat de les dades i solĚlicitud de limitaciˇ presentant un escrit adrešat a la Subdirecciˇ del Servei CatalÓ de la Salut, en el qual s'indiqui clarament el dret o drets que exerciu.

Informaciˇ addicional: si voleu ampliar aquesta informaciˇ, podeu consultar la informaciˇ addicional del tractament al web del Servei CatalÓ de la Salut (https://catsalut.gencat.cat/proteccio-dades).