SolĚlicitud de la primera TSI (assignaciˇ de codi d'identificaciˇ personal -CIP-)

Aquest formulari de SolĚlicitud de primera targeta sanitÓria individual (TSI) forma part del sistema d'acreditaciˇ extraordinÓria per a l'accÚs al sistema sanitari p˙blic que s'ofereix en el context d'emergŔncia sanitÓria provocada per la pandŔmia del coronavirus SARS-CoV-2, que causa la malaltia COVID-19.


Empleneu el formulari per solĚlicitar la primera TSI sense necessitat d'anar a cap centre sanitari.


Una vegada premeu el botˇ SolĚlicitar, es comprovaran les dades introdu´des, bÓsicament si sou residents en un municipi de Catalunya o esteu en trÓmit d'empadronament i, si es valida aquest requisit, al mÚs aviat possible rebreu un correu electr˛nic amb un reguard provisional o el codi d'identificaciˇ personal (CIP) assignat que us permetrÓ l'accÚs als centres i els serveis del sistema sanitari p˙blic.


AvÝs important: No s'ha de fer servir aquest formulari si recentment heu fet la solĚlicitud de primera TSI de forma presencial al centre d'atenciˇ primÓria.

Els camps marcats amb * sˇn obligatoris.

Dades personals

/ /

Adreša

Indicador BIS

Dades de contacte

Assegurament

Dades del/de la representat legal de la persona solĚlicitant (en el cas de persones menors o incapacitades)


Recordeu que aquesta Ús una acreditaciˇ excepcional i que, un cop hagi passat el perÝode d'emergŔncia sanitÓria, si no heu rebut la corresponent TSI fÝsica al domicili indicat, haureu de completar la solĚlicitud de primera TSI de forma presencial al centre d'atenciˇ primÓria.

Informaciˇ bÓsica sobre protecciˇ de dades

Identificaciˇ del tractament:Registre central de persones assegurades

Responsable del tractament: Subdirecciˇ del Servei CatalÓ de la Salut (travessera de les Corts, 131-159; Edifici OlÝmpia; 08028 Barcelona).

Finalitat: acreditar la poblaciˇ protegida pel Servei CatalÓ de la Salut i gestionar la targeta sanitÓria individual mitjanšant la identificaciˇ, amb un codi ˙nic i universal, la localitzaciˇ en el territori de les persones i l'assignaciˇ d'estructura assistencial bÓsica.

Conservaciˇ de les dades: les dades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es van demanar i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar d'aquesta finalitat i tractament de les dades.

Legitimaciˇ: la base legal que habilita el tractament de les dades personals Ús l'exercici de poders p˙blics.

Destinataris: les dades podran ser comunicades a tercers quan sigui estrictament necessari per a la gestiˇ del servei o quan existeixi una obligaciˇ legal que aixÝ ho estableix.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d'accÚs, rectificaciˇ, supressiˇ, oposiciˇ al tractament, dret a l'oblit, dret a la portabilitat de les dades i solĚlicitud de limitaciˇ presentant un escrit adrešat a la Subdirecciˇ del Servei CatalÓ de la Salut, en el qual s'indiqui clarament el dret o drets que exerciu.

Informaciˇ addicional: si voleu ampliar aquesta informaciˇ, podeu consultar la informaciˇ addicional del tractament al web del Servei CatalÓ de la Salut (https://catsalut.gencat.cat/proteccio-dades).